tisdag 23 juni 2009

Livebilder + mössa

Jag har lyckats bli ordentligt sjuk nu i midsommar och har fått penicillin för halsfluss nu så förhoppningsvis går jag mot piggare och bättre dagar....

Det har inte blivit så mycket sytt så jag tänkte passa på att visa lite smått & gott.



Pippiklänningen sydde jag för ett bra tag sedan till min vän Lindas dotter. Visst blev hon söt i den! =) När jag var på besök hemma hos dem förra veckan hade jag med mig varsin mössa i stjärntyget till Clara & lille Walter.



Gissa min förvåning när Walter vaknar efter sin middagsvila och bärs in i både body och byxor i stjärntyget från Kameleont Design. Men men.... Nu har han en matchande mössa i alla fall! Men helt ärligt, hur stora är oddsen egentligen.... =)

Jag blev väldigt inspirerad av Älskade Hjärtegryns egentryckta mössor så jag var tvungen att testa... Jag konstaterar bara att det inte är så lätt som man kan tro....



Glöm inte delta i tävlingen om Ni inte redan gjort det! =) Snart är det för sent!

6 kommentarer:

  1. Hoppas du snart blir riktigt frisk!!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Skött om dig, superfina alla dem, som vanligt, har skrivit fel och därför raderat, cuidate mucho, ponte buena!!!

    SvaraRadera
  4. God bedring!
    For noen fine klær på søte barn:)

    SvaraRadera
  5. God bedring til deg!!! Nydelige kjole og luer du har laget.

    SvaraRadera
  6. Du milde vad mycket fint du syr... Angående tyg så finns det knappt nåt fint här alls, velour finns inte överhuvudtaget (fast jag hittade 8 meter brun velour på loppis, så brun velour har jag iallafall) och det finns inga barntyger alls förutom rosa prinsessor eller blå tåg osv. Ibland kan man ha tur dock och då gäller det att köpa upp sig... Nu tänker jag kolla vidare på din blogg. Trevlig helg, och hoppas du blir frisk snart!!

    SvaraRadera