måndag 13 juli 2009

Jofotex & Stockholm here I come!!

Jag ska åka till Stockholm med jobbet och jag har lyckats övertala mina medresenärer om vilken bra idé det är att stanna till på Jofotex på vägen upp! Det ska bli sååå spännande att få se butiken live!

Vi ska även hinna med att titta på Alexander Ryback på Allsång på Skansen och ta ett varv eller två på Gröna Lund.

Nu en fråga till er lite mer Stockholmsvana.... Finns det någon tygaffär eller något annat jag inte får missa när jag är uppe? Tipsa gärna!

Jag har lite nytt att visa men det sparar jag till jag kommer hem, tills dess bjuder jag på lite livebilder som trillat in i mailen. Tack för dem!!Minns ni dessa byxorna?! Jag var lite orolig att de skulle vara för flickiga, men det var jag nog ganska ensam om att tycka.... =) Hur som så gillade A:s mamma dem.


En söt liten tjej i sin mysdress!Nova i sin klänning som jag sydde till Dennis skolavslutning! Hon var jättesöt i den!Min vän Linda kom med dotterns klänning till mig och frågade om jag kunde fixa så den blev kortärmad i stället. Snabbt & lätt gick det och faktum är att den tillochmed blev lite finare...

7 kommentarer:

 1. Så fina bilder!!

  Vad avis jag blir! Måste också ta mig till Jofotex snart, men måste nog spara lite pengar först... Stockholm kan jag tyvärr inte hjälpa dig med. Ha så kul!

  SvaraRadera
 2. Hej! I sundbyberg finns en till ytan ganska liten butik men det är tyg från golv till tak, värt ett besök: http://www.textilcentrum.se/

  Ohlssons tyger på Sveavägen ligger centralt och bra, i närheten finns då också Panduro och Åhléns.

  SvaraRadera
 3. Sa kul!!!! Hälsa Jofotex fran mig ;) ;)

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅÅ lyckliga du som får åka till Jofotex! Det är en helt underbar butik med fantastisk personal! Hoppas du hittar nåt kul både där och i huvudstaden =)

  SvaraRadera
 5. Wow, jag hoppas också att jag ska få åka förbi där någon gång, men jag har lite för långt.
  Njut för mig också!

  SvaraRadera
 6. Härligt det låter! Jag ska själv till Jofotex om ca en månad, hoppas de har riktigt mycket fint hemma då!

  SvaraRadera
 7. var på jofotex för första ggn idag. WOW!!! är väl sammanfattningen. Korps i samma stad är bra för lin, ylle och siden.
  I Sthlm är det textilcentrum i Sumpan, ohlsson, Dollys på norrtullsgatan, precis vid odenplan och Tygverket på StPauslgatan mellan slussen och mariatorget som gäller.

  SvaraRadera