måndag 21 september 2009

Kläder till lille E

En av mina vänner från gymnasietiden hörde av sig och ville ha lite nya kläder till sin lille E. Jag blev jätteglad att hon hörde av sig då vi inte längre har någon direkt kontakt, men det måste det bli ändring på nu!!

Hur som helst så var hon här en dag i augusti och valde ut lite grejer till E. I förra veckan var de här och hämtade kläderna, detta är vad de tog med sig hem.2 par jenas, två mössor och en husvagnströja blev det.Dessa jeansen har fått trycket "Busunge" i skinn bokstäver längs bakbenet och på framsidan två stjärnor.Och så här söt blev han i sina nya kläder! Mamma Tilla tyckte jättemycket om dem, E brydde sig nog inte så mycket, han blev bara sur för att han var tvungen att testa dem! =) Typiskt killar...

11 kommentarer:

 1. Snygga kläder!! Applikationerna på byxorna är så härliga =)

  SvaraRadera
 2. Jättefina kläder! Att inte vilja prova det man sytt känner jag väldigt väl igen...även om jag bara har flickor här hemma! :)

  SvaraRadera
 3. tú si q eres linda!silken tur lilla E har, otroliga söta och finfina kläder gjorda av vem som bara finns en. unika, personliga, dvs jättekula och härliga lillanovak kläder som alla vill ha!kramis

  SvaraRadera
 4. Superfina kläder, kul med skinnet oxå, lite nytt :)
  Kram Petra

  SvaraRadera
 5. Snygga kläder i superfina färger!!!

  SvaraRadera
 6. Är du hemma någongång denna veckan så man kan komma och hälsa på? Skulle vilja kolla lite vad du har för tyger innan jag bestämmer vad jag vill ha för plagg? Du är ju bara så himla duktig!! Elton blev superfin!

  SvaraRadera
 7. Så fint det blev! Gillar skarpt bil+husvagn på byxorna.
  Undrar om det går bar att jag länkar till dig?
  Mvh Susanne

  SvaraRadera