fredag 11 december 2009

Tiden som försvann....

Oj vad tiden springer i väg snabbt. Jag har inte varit inne och bloggat på evigheter, men det har faktiskt stått lika still i syrummet också. Jag får väl ta mig i kragen och damma av mina maskiner igen.

Jag hann inte ta bilder på allt jag hade med mig på Jul & Hantverksmässan för ett tag sedan. Här kommer bilder på lite av det som blev kvar. Sugen på något så maila mig.

Sen vill jag också passa på att gratulera Jennifer till att hon äntligen startat sitt företag, Naimas Design. Är övertygad om att det kommer att gå bra för henne, hon är ju så duktig!

Jag återkommer när jag har något mer roligt att visa er!

8 kommentarer:

 1. Jättefina kläder, speciellt klänningen är helt underbar!!

  SvaraRadera
 2. Tack vännen!! Blir så glad av det du skriver!!
  Jag hoppas verkligen du hittar tillbaka till symaskinen snart...alltid kul att följa dina alster. Jättefina saker du sytt till marknaden/ Kram

  SvaraRadera
 3. Fiiint,kul att se "samma" jeans i så mång oliga varianter.
  / designk.carbin

  SvaraRadera
 4. Fina jeans! Jag mailade dig för rätt länge sedan angående tävligen jag vann men har inte hört något av dig, har månne mailet kommit på villovägar?

  SvaraRadera
 5. kul att du kommer då och då, för vi saknar så mycket dig och dina fina kläder. och en sak till: no te pierdas porfa, q si no a quien le escribo mensajes en la lengua materna?

  SvaraRadera
 6. Jättefint alltihopa...men min kärlek till klänningar gör ju att jag känner lite extra för denna supersöta variant i riktigt fina tygkombinationer.

  SvaraRadera
 7. dom gula byxorna va ju fina .) vilken storlek o vad kostar dom? tänkte köpa lite till bebben i magen :)

  SvaraRadera