måndag 10 maj 2010

Lite bloggtips tack!

Jag har faktiskt varit lite produktiv den senaste tiden, bara varit för lat för att fota och visa det här!Dessa kläderna är till lilla Rut, som är Novas fd. förskollärares dotter. Jag tycker det är så roligt att sy lite mindre kläder, man kan liksom inte fatta att barn kan vara så små...Även dessa kläder är till en liten en.... Dock inte min egen... Borde verkligen börja sy något eftersom det snart är dags för Liten att komma... 3 veckor kvar bara!Jag har däremot testat sy minimössor för framtida bruk, var tvungen att testa på Novas docka, lite stor är den ju, men det kan jag leva med!

Sen måste jag även be om lite tips! Det har kommit så många nya sybloggar och även gamla som jag har sååå dålig koll på, har varit inne på flera men sen glömmer jag alltid att lägga till dem på min lista. Så lite tips om bra sybloggar tack, nya som gamla!

9 kommentarer:

 1. Jag har börjat sy och blogga igen! :-)

  SvaraRadera
 2. www.astrids-atelier-creaties.blogspot.com har en fantastisk syblogg med de nydeligste barneklær:-)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina små byxor!

  SvaraRadera
 4. Jag både syr och bloggar :)

  SvaraRadera
 5. Så søte små klær:)
  Finnes så mange fine blogger, vanskelig å tipse om en! Se evt blogglisten min, kanskje du finner noen nye der?

  SvaraRadera
 6. kul med kaxiga kläder till en plutta med så kaxigt namn som Rut
  kolla min länklista. Det var inte sååå himla länge sen jag uppdaterade den. Jag har skippat många som syr fina saker men bara i jny, znok, jofotex och mjukatyger.

  SvaraRadera
 7. Vilken fin blogg du har! Dig lägger jag till på länklistan! Själv tillhör jag de nya bloggarna, virkade och stickade en del och har nu blivit helt biten av syandet :-)

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Jag har ingen blogg men en hemsida med återbruk, bl. a. kläder för vuxna och barn, väskor, necessärer och annat smått och gott.
  Hoppas du hittar något som kan inspirera ;)

  Tack för en trevlig blogg!
  MVH/ Hanna

  SvaraRadera