söndag 30 augusti 2009

Jeans & singoallatopp till Nova

Äntligen har jag tagit mig tid att sy lite nytt till Nova. Det har varit mycket beställningar den sista tiden, men ibland känner jag att jag måste varva med lite nytt annars blir det lätt enformigt.

Så i går satte jag mig ner och sydde ett par nya jeans till Nova. Jag har haft dessa i tankarna en längre tid och nu blev det äntligen av. De blev precis så fina som jag hade hoppats! Gött att kunna säga så...Sydde dit riktiga jeanssömmar och en bakficka samt långa muddar. Klicka på bilden för att se alla detaljerna!Jag var så sugen på att göra något som skulle matcha till så att det skulle bli en hel outfit och då kom denna söta singoallatoppen till. Ursprungsmönstret kommer från F . A . E, men är något omgjort och avkortat. Kunde inte låta bli att sätta ett litet N i ena sidan...Det är inte ofta jag kan skryta med att Nova gillar de kläder jag syr till henne, men denna gången var vi båda nöjda, och peppar peppar, kläderna är fortfarande rena så kanske de får följa med till dagis i morgon....

16 kommentarer:

 1. superfin som vanligt, linda nova con el pelo recogido, y sonrisita picara. den här med byxor måste jag våga mig, kram!

  SvaraRadera
 2. va cool hon blev i sina snygga kläder

  SvaraRadera
 3. Supersnygg outfit! Måste ge mig på det här med att sy jeans...himla snygga var de!

  SvaraRadera
 4. Hur fin som helst i sin nya outfit!!! :-)

  SvaraRadera
 5. Fina kläder.
  Allra bäst gillar jag toppen, supersöt!

  SvaraRadera
 6. Superfin outfit. Måste ge mig på jeans själv, dessa är ju hur fina som helst.

  SvaraRadera
 7. Verkligen jättefina kläder! Gillar den prickiga singoallan jättemycket!

  SvaraRadera
 8. si te cuento lo q me pasó con tu blog, en los inicios. entraba y me salia una música, y contra! siempre la misma, pero yo no caia, soy tonta. en casa está sin sonido, pa q las nenas no se despierten, asi q eso lo empiezo a notar en españa, y le digo a mi hermana: esta canción siempre me sale, cdo entro a este blog, jajaja. y me dice claro si esta asi predeterminado por la dueña. en fin, q el cd q te mando con J, creo q es de tu gusto, luego me cuentas. kram!

  SvaraRadera
 9. Snygga !! Men än snyggare live ;)

  SvaraRadera
 10. Jätte coola jeans hon blev så fin i sina nya kläder =)

  SvaraRadera
 11. Fråga jennifer om det, hon vet!

  SvaraRadera
 12. Åh, så stilig sett! Fine detaljer, skjønner godt at hun ble fornøyd med disse:)

  SvaraRadera
 13. snyggt!!! gillar jeansen!! det e en så bra modell!!!

  SvaraRadera
 14. Supersnyggt! Gillar N:et!!

  SvaraRadera