tisdag 13 oktober 2009

Allt & inget....

Inspirationen verkar ha flugit sin väg och nu kan den inte hitta hem... Maskinerna har fått stå oanvända ett par dagar, lusten vill helt enkelt inte infinna sig.

Men igår satte jag mig ner och sydde två dessa två mössorna som var sedan länge utlovade till M & A.


Båda blev nöjda med sina mössor, speciellt A som aldrig låter en mössa sitta på mer än 10 sek. Denna fick faktiskt sitta på andra tills det var dags att gå hem.Mina nya etiketter har äntligen kommit, det var verkligen på tiden efter 5 veckor! Är lite ombytlig av mig så det blev ett litet bi i stället för tidigare nyckelpiga.När Florin visade sina nysydda mobilfodral så kunde jag inte låta bli att att paxa detta, blev tokförälskad!! Nu används det flitigt...


10 kommentarer:

 1. Jättefina mössor, och bättre betyg kan man ju inte få :-)

  SvaraRadera
 2. Fina mössor och sött litet bi! Väntar själv på nya etiketter, det verkar ta lååång tid just nu:(

  SvaraRadera
 3. Jätte fina mössor och jag gillar det lilla biet! Å mobilfodralet är ju inte så tokigt det heller =)

  SvaraRadera
 4. wow, mobilfödral är jag helt galen i, ta en tid och andas, det hjälper, men du behöver inte oroa dig för en flygande inspiration, den är där ute och letar själv efter vackra och nya ideér, och sen kommer hon till dig, du äger henne med dina kreativa och fina känslor för tyger, och bara har get tillstånd att vädra så det hon kommer helt fräsh och nytt. så länge få du kram av mig.

  SvaraRadera
 5. Så herlige bilder av de nye luene i bruk!

  Mobilfodralet er superkult!!

  -og inspirasjonen kommer nok snart tilbake:)

  SvaraRadera
 6. Flotte klær som alltid her i bloggen din!! :)

  Jeg har foresten en utfordring i bloggen min om du vil bli med. :)

  SvaraRadera
 7. Min maskin (önskar att jag kunde skriva maskiner, men jag har bara en, än så länge...) har också fått vila några dagar. Ibland finns inte tid, ork och inspiration. Fina mössor!

  SvaraRadera
 8. ...hoppas lite vila har gjort att du längtar tillbaka till maskinerna igen! Jag är ju ett stort Lilla NovaK-fan och jag längtar tills jag får se fler underbara alster här i bloggen;)

  SvaraRadera