tisdag 30 december 2008

Bokstavsklänning

Denna klänningen knåpade jag ihop för ett par dagar sedan men jag har inte haft möjlighet att visa den innan. Nu, äntligen har min kamera kommit och den uppfyller alla mina förväntningar! Jag fick ett 4 GB minne i julklapp också så det var bara att sätta i gång!
Jag gjorde denna modellen en bra bit mindre än de tidigare klänningarna men jag har inte fått tillfället att prova den på Nova än.


Framsida Baksida
Jag stog i valet och kvalet om hurvida jag skulle ha gröna eller bruna muddar till, men tillslut valde jag dessa. Vad tycker Ni, skulle jag tagit gröna istället!?

8 kommentarer:

 1. jag tycker det blev jättefint med bruna muddar till! och det är helt ok att du lägger till mej på din bloglista :) jag lägger till dej på min lista när jag kommer hem :)

  gott nytt!

  SvaraRadera
 2. Blev väl jättefint med bruna muddar. Söt klänning i snygga tygkombinationer.

  SvaraRadera
 3. Tack för din komentar :)

  Vilken snygg klänning !!! Åhh vilket snyggt tyg !!
  Blev perfekt med dom bruna muddarna till !

  SvaraRadera
 4. Nu så kommer jag nog bombadera din blogg med inlägg! ;) Klänningen blev ju superfin. Du ska vara stolt över dig själv. Kram Marina

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Vilken tur att han är nöjd än så länge för de är ju inget billigt spel! Jag har guitar hero 3 med bara gitarr och de tyckte jag var roligt men så ville jag testa trummorna eftersom alla snackat om de så jag köpte hela de paketet för 1700 kr men de va verkligen inte värt, men guitar hero 3 med bara gitarr är värt pengarna:) Tog de många månader innan du blev gravid? vi har hållt på 1 månad nu tror jag, men jag har mått konstigt på sistonde, jag hoppas verkligen att de är en liten bebis som är inne i magen , för är de inte de så måste jag till doktorn för ja har mått illa och kräkts i flera veckor och de är inte normalt om jag nu inte är gravid. men jag ska få mensen rnt den 10 januari så får ja inte den så är jag förhoppningsvis gravid. är jag de blir jag lyckigast i världen.:) Vad ska ni göra imorgon på Nyårsafton? ha de bäst/ kramar/ Emma

  SvaraRadera
 6. Hmm... Jessica, är det så att du är gravid? ;)
  Anki

  SvaraRadera
 7. Nej nej, inga bebisar på G här inte.... (!)

  SvaraRadera