söndag 28 december 2008

Bilder på kläderna!

Jag kan inte vänta tills min egen kamera behagar komma, så jag lånade min kompis istället. Här kommer lite bilder på Nova när hon har sina nya kläder på sig!


Och klänningen;


Tyvärr så blev den lite stor! Min lilla tjej drar bara stl 92, men förhoppningsvis så blir den lagom till molniga sommardagar!
Och sen måste jag bara få visa mitt fynd som jag är så glad över! Jennifer drog med mig på en loppis igår och jag måste erkänna att det var lite motvilligt jag följde med. Det där är inte riktigt min grej, men jag är glad att jag gick dit! För där hittade jag denna underbara spegel och ljushållare! För 80 kronor!! Snacka om att jag är omvänd!! =)

3 kommentarer:

  1. Hej, vad roligt att hitta till din blogg! Hoppas du får ett gott nytt år!

    SvaraRadera
  2. Vilken söting i superfina mammasydda kläder:) Snacka om loppisfynd, blir jätteavis på dig!

    SvaraRadera
  3. Häftiga byxor din dotter hade på bilden, Såg att du skrivit en kommentar i min blogg, hur märkte du att du var gravid? 1 vecka efter jag opererats när jag kom hem så började jag må illa varje dag och då hade gått 2-3 veckor sen jag tog ut min spiral, sen har jag spytt 1 gång för 2 veckor sen och sen på julafton spydde jag med, helt utan anledning, min syster tycker de är konstigt för hon anser att de är för tidigt för att jag ska kunna vara gravid.. får se om jag får min mens nu i januari men jag hoppas med hela mitt hjärta att jag är gravid..

    SvaraRadera