torsdag 19 februari 2009

Färgglada byxor

Detta blev förra helgens resultat men jag ville testa dem på lilla monstret innan jag la ut dem! Detta tyget tycker jag mycket om, älskar att blanda rosa & orange, tycker att det ser så glatt ut!Börjar äntligen få till rätt längd i både midjan och benen, men ett par till på kommer det att vara precis som jag vill ha dem! I kväll tänkte jag fortsätta med en dress likande den i förra inlägget, det var så roligt att göra den och den har verkligen varit användbar och det gör ju det hela extra kul!Vi är alla lite förkylda och hostiga här hemma och själv har jag tappat rösten. Har precis kommit hem efter att ha varit och jobbat i 2 dygn, så nu ska jag vara ledig fram tills på måndag! Härligt!!

Och jag vill även passa på att tacka för alla kommentarer jag får! Det är så roligt och jag blir jätteglad! Så tack alla Ni som tar Er tid att skriva! =)

9 kommentarer:

 1. Orange och rosa är ju en störtskön kombo :-)

  SvaraRadera
 2. jättefint!!! Jag måste också prova sy ett par med en sån lång mudd! Vad använder du för mudd? Den var jättefin!

  SvaraRadera
 3. Vilka coola! Håller med om att orange och rosa är snyggt att blanda. Måste ta mig tid att sy ett par byxor med lång mudd, gillar verkligen den modellen.

  SvaraRadera
 4. Jättecoola! Så snyggt med lång mudd!

  SvaraRadera
 5. Jättecoola! Blev helt såld på den ljuvliga dressen i inlägget under. Det finaste jag sett på länge, snyggt men ändå så romantiskt och flickigt. Där gav du mig allt lite inspiration vännen:)

  SvaraRadera
 6. Sicken underbar färgklick!!

  SvaraRadera
 7. Ja, rosa o orangt är hur fint som helst ihop!! Hoppas ni mar bättre. Trevlig fortsättning pa helgen :)

  SvaraRadera
 8. ett par såna coola byxor skulle jag med vilja ha! jättefina kläder du gör!
  ha det gott så ses vi!

  SvaraRadera
 9. Kjempestilige bukser! Digger fargene!!

  SvaraRadera