fredag 28 augusti 2009

Höstdress & 100 inlägg!

Detta är mitt hundrade inlägg i bloggen! =) Tänk att tiden går så snabbt!

Denna dressen skickade jag till dess nya ägare i går, turkosa velourbyxor med stjärnor och en tunika med en stor velourstjärna mitt på.



Sen måste jag bara passa på att visa hur fint mitt kök har blivit sen den nya tapeten kom upp. Jag brukar vara jättedålig på att komma ihåg att ta före och efter bilder men denna gången fick jag till det!



Så här såg det ut från början, tycker jättemycket om den tapeten, men efter nästan 4 år var den lite solkig och det var dags att byta. Det är ju inte så praktiskt att ha en ljus tapet vid matplatsen med barn i huset.


Fick ingen jättebra bild, men såhär ser det ut nu, bilden ser mycket mörkare ut än vad det är i verkligheten. I inlägget innan detta syns tapeten och där är den lite mer som den ser ut egentligen. Jag är jättenöjd & Kenneth också. Jag älskar grönt och han gillar inte alls det, så ju mindre grönt desto bättre resonerar han.... =)



Nu ska jag bara färga om mina gardiner. Samma gröna färg men de har blivit så solblekta så nu ska de få lite nytt liv.

9 kommentarer:

  1. oh gud, vilket skillnad! jättefin i köket nu.

    SvaraRadera
  2. hihi, sanningen är att måste börja göra nåt i höst eller vinter dimension, sommaren är slut, men jag klarar inte mjuka tyger, velour osv, har ingen överlock utan en vanlig maskin. vad gör man?

    SvaraRadera
  3. Jätte fint set =)
    Och den nya tapeten helt underbar blev jätte fint =)

    SvaraRadera
  4. Fint set, jag är galen i stjärnor! Den nya tapeten var också jättefin, fast jag tycker eran gamla var precis lika fin =)
    Mitt randiga tyg är köpt på Stoff & Stil, men det är från förra katalogen. De har säkert kvar det i butik för där köpte jag det när jag var i Malmö för några veckor sedan. Tycker också det är riktigt härligt!

    SvaraRadera
  5. Åhh, vad fint det blev. VIll oxå göra om lite ... Hmmm får nog ta mig till IKEA och inspireras lite :-)

    SvaraRadera
  6. Wow, vilka fina tapeter, vill oxå ha här hemma men mannen är inte lika förjust i retro stilen tyvärr... Fint set by the way!

    SvaraRadera
  7. Stort grattis till 100e inlägget!!
    Jättefin dress, gillar köket också!

    SvaraRadera
  8. Gillar din nya tapet :) Och jeansen till Nova i inlägget ovan blev jätte fräcka tycker jag! Fiffigt!

    SvaraRadera
  9. Snyggt set! Gud, vad häftigt köket blev! Superfint!

    SvaraRadera