torsdag 1 januari 2009

Aldrig mer...

... sa jag till Jennifer under tiden jag satt med denna klänningen!! Jag var så stolt och tyckte att det skulle bli spännande att göra en klänning som jag själv ritat mönster till, men det visade sig att jag inte valt varken den enklaste modell eller tyg. Och definitivt inte för mig som nybörjare....

Men efter en lång kväll och en hel del hjälp från Jennifer så var klänningen ett faktum! Det är verkligen inte lätt att kanta med mudd!
Men när jag ser klänning på så här så är jag nog lite sugen på att göra fler! Fast då ska jag försöka hitta något annat att kanta med. Tips någon?! Eller finns det kanske något "lätt" sätt att kanta med mudd på?
Hur som helst, tack för hjälpen Jennifer! Utan dig hade detta projektet hamnat i soptunnan!

6 kommentarer:

 1. Har du kollat in Yrväders tips på att kanta med mudd: http://smayrvader.blogspot.com/2008/11/kanta-med-mudd.html

  Det funkar hur bra som helst och blir hur fint som helst. Annars är det väl mest övning som gäller, tyvärr ... Men det är verkligen värt all övning :-D

  SvaraRadera
 2. klänningen är jättefin!!! jag har oxå stora problem att kanta med mudd.. hals, ärmar och benslut kantar jag med mudd men sen har jag hittar kantband i trikå nu så när det inte behöver vara "stretchigt" så kantar jag med det :)

  SvaraRadera
 3. Stämmer in med dom övriga, tycker också det är supersvårt att kanta med mudd på elastiska material. Det blir vågigt hit och dit... ska nog ta mig ett kik hos yrväder:) Klänning ser jättefin ut i alla fall, ibland är man för självkritisk:)

  SvaraRadera
 4. Hej Jessica!!Den blev ju jättefin på :)
  Dessa klänningar ska vi garanterat göra fler av/ kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Vilken fin klänning! Lycka till med övandet på kantningar!

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara kläder du syr! Nu blev jag verkligen peppad att ta fram min symaskin.:)

  SvaraRadera