onsdag 7 januari 2009

Min första utmärkelse!

Jag har fått min första nominering och jag är så glad och lite småmallig! =)

Det är snälla (Sy)ster Blå som har nominerat mig, med de fina orden; en färsking med "oljad maskin". Det går undan och fin fint blir det!Man tackar och bugar! Och så återstår ju det knepiga att nominera vidare. Men efter en stunds funderande och eftertanke så är följande nominerade av mig:

Gosi - För sina underbara kreationer och för att hon har varit uppmuntrande och verkligen fått mig att känna mig välkommen i denna, för mig nya värld.

Ninasyr - För sina härliga klänningar och kjolar och för att hon är väldigt omtänksam.

RoYal Me - En vän som, trots att hon inte heller sytt så länge har en fantastisk förmåga att våga och hitta nya lösningar. Och fint blir det också.

Tisa - För sitt ärliga och generösa sätt. Och såklart för sina fina kläder med härliga kombinationer.

Ottopippi - För sina underbara tygval och mönster, resultatet vekar alltid bli super.

Mamma Anki - En vän till mig som visserligen inte syr (tror jag) men skriver på ett ärligt och skönt sätt om sin vardag som hustru och studerande trebarnsmamma.

Och sist men inte minst, en award till den som fått mig att börja sy och hjälpt och inspirerat mig så otroligt mycket! Tack Jennifer på Naimas! Du anar inte hur mycket detta har betytt för mig!

Och även en stor award till alla er som tar er tiden att gå in och läsa och lämna kommentarer här hos mig! Jag känner mig som ett barn på julafton när jag går in på min sida och ser nya besökare! =)

Om ni väljer att skicka den vidare så finns det vissa regler som följer med utmärkelsen. Reglerna är:
1.De som mottagit Utmärkelsen ska lägga upp en bild på den.
2.Länka till den bloggare du fick den från.
3.Ge den vidare till sju andra bloggare och länka till deras sidor.
4.Lämna ett meddelande i deras bloggar,så att de vet att de fått utmärkelsen.

6 kommentarer:

 1. Tack så jättemycket Jessica, nu blev jag väldigt rörd. Du ska veta att du är otroligt duktig och jag känner mig väldigt stolt över dina framsteg. Jag kanske visar dig vägen men det är du som går den/ Kramar Jennifer

  SvaraRadera
 2. Nämen jösses!!! Tack!!!! Och jag som har missat din blogg *skäms jättemycket*... Men nu har jag tittat runt här och ja må säga att jag är mäkta impad av dina proffsiga kreationer som du under kort tid verkar ha åstadkommit!! :-) Länkar givetvis genast till dig, så kul med en ny sybloggare att "lära känna"!

  Jag är jätteglad för min award och kommer att skicka den vidare när jag får tid!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. åhh tack tack tack vad glad jag blir! jag skickar vidare under dagen, har legat och sovit med isak i två timmar och har fortfarande grus i ögonen ;)

  SvaraRadera
 4. Tack, vad du är snäll. Det var min allra första award och jag är jätteglad för den!

  SvaraRadera
 5. Tack tack Jessica!
  Hoppas att jag kan leva upp till dina fina ord i fortsättningen också... Kram!

  SvaraRadera