torsdag 2 april 2009

Lite smått & gott....

Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans, men vi testar. Dessa byxorna har jag sytt nu i kväll. Melissa ska få dem i present i morgon (hoppas att hon inte läser bloggen) från oss i klassen. Hoppas att mamma och pappa gillar dem.




Jag har även roat mig med att göra etiketter till mina kläder, skrev ut en bild från datorn fixade och trixade lite med den i Photoshop för att sedan laminera den, blev bra tycker jag! Mina storleksetiketter har också kommit. Sambeställde med ett gäng andra bloggare, perfekt med lite olika storlekar!


Har även under den senaste veckan roat mig med att handla på mig en massa tyg! Eftersom jag inte har haft direkt tid att sy så var det väldigt kul att leta tyger!


Vad tycker Ni? Min favorit är den längst upp i mitten, det var många på Tradera som höll med mig, men jag var bara tvungen att ha den och jag vet precis vad det ska bli också! Min snälla klasskompis Marie gav mig det gulgröna tyget med blommor på och de andra har jag köpt lite varstans.

11 kommentarer:

 1. Fina tyger! Och fina byxor! :)

  SvaraRadera
 2. Härliga färger det var på de randiga byxorna!

  Och vilka snygga etiketter! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Jag som älskar randigt bara ääääälskar de fina byxorna. Kul med lite nya ettiketter och sånt med....för att inte tala om de superfina tygerna du har samlat på dig. Tokfint!

  SvaraRadera
 4. Vilket jobb med etiketterna!! Snygga byxor och alla tyger är så fina!!!

  SvaraRadera
 5. du skrev i min bloggo fråga om jag hade en bit över?? det är egentryckta stjärnor på en bit gjord/klippt enbart till mössan=)
  men visst kan jag fixa om du vill ha =)
  vilka otroligt fina tyger vart hittar du alla retrotyger, jg killar alla seconhanbutiker runtom här men finns aldrig nåt =(

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig och var en av dem... :) Grattis!!

  SvaraRadera
 7. Snygga etiketter och tyger. Jag köper alltid tyger när jag inte hinner sy :)

  Angående din fråga på min blogg. Det är nog lite pill med att sy dem, man skall limma och spännet är alltid ett lite kritiskt moment men ingenting är omöjligt!

  //Lina

  SvaraRadera
 8. De randiga mysbyxorna var jätte snygga!!
  Tror att min polare "Sister N" ocksa var ute efter det rosa/gröna tyget pa tradera ;) Sa om du nan gang i framtiden vill byta bort en bit - säg till. Var det det som var 2 paslakan?
  Jättefina tyger du har köpt pa dig!! Man kan bara inte ha nog med tyger ;) Mina favortiter är det gul/gröna och det grön/vita!

  Trevlig var-helg!! /Sara

  SvaraRadera
 9. Ah, ok, tack för svar :) :)

  SvaraRadera
 10. måste ju meddela alla jessikas besökare att vi bara älskar byxorna och är sjukt nöjda med dem =) guld värt och det värmer när en kär vän dessutom har gjort dem för hand, det är kärlek som värmer!! tack Jessika/ carro

  SvaraRadera
 11. Härliga tyger! Lägger till dig i min blogglista!

  SvaraRadera