onsdag 15 april 2009

Livebilder & en ny klänning

I dag har jag fått flera fina bilder på tjejer i Lilla NovaK kläder och jag tänkte passa på att dela med mig av dem!

Först ut är detta set som jag fick beställning på. Det skulle vara lite extra fint eftersom det skulle användas på ett dop lite längre fram. Och som om inte det vore nog så skulle det vara i stl 128 också! Ojojoj.... Ingen press alls.... =) Som tur är hade jag en inte allt för välvilligt inställd modell. Inga namn nämnda.. =)Resultatet blev bättre än jag hade vågat hoppas på och söta Ebba blev jättenöjd! Då blir man STOLT!!

Sen trillade det in lite bilder i mailboxen också. Minns ni det här setet? Linnea tyckte också jättemycket om sina nya kläder hälsar mamma och skickade över dessa bilder! Tack snälla!I bland blir det bättre än man vågat hoppas på och så känner jag, speciellt när det rör sig om kläder i storlekar jag inte är så van vid! Men jag hoppas att det blir fler! För söta Linnea (får man säga söt om en så tuff tjej?!) vill gärna ha mer!

Sen får jag väl passa på att visa upp lite vad jag har gjort sen sist! Det blev en ny klänning i senaste modellen. Nova var ingen villig modell i dag så ni får hålla tillgodo med vanliga bilder.Jag roade mig även med att leka lite med bokstäverna igen, mest för att visa en kund, men jag tyckte det så coolt så jag ville ändå visa det! Vad tycker ni? Med eller utan bokstäver?!Oj, jag glömde ju nästan berätta att jag har lagt in två klänningar på Tradera, ska bli spännande att se om de blir sålda!

8 kommentarer:

 1. Vilka härliga livebilder :0)Jätte fin klänning! Svårt att bestämma! Det va lika snyggt med som utan bokstäver faktiskt.

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du gör!!! Setet med bralla+top är ju sååå fint. Här blir man verkligen inspirerad...och det behövs!:o)

  SvaraRadera
 3. Kattoppen och byxan var ju hur fint som helst!!
  Det där kattyget är ju bara, ja helt makalöst superduperfint!!

  SvaraRadera
 4. Jättefina livebilder, förstår att hon blev nöjd! Klänningen är urläcker! Med bokstäver tycker jag var bättre, det svarta gjorde den söta klänningen lite tuffare.

  SvaraRadera
 5. Vilken läcker klänning jag tycker det e jättesnyggt med bokstäverna :)

  SvaraRadera
 6. Alltid lika imponerad!! Jag visar alltid din blogg för nära och kära och dina "knickersar" med namnet på rumpan är min absoluta favorit bland många vackra ting!

  Tackar allra ödmjukast för alla snälla kommentarer på min blogg också. Det värmer!

  SvaraRadera
 7. Ååååhhhh HJÄLP vilken farlig sida jag snurrade in på här! Vilka UNDERBARA alster du gör! Skulle verkligen vilja ha allt! Verkligen imponerad är jag! Kappan är ju så söt så man skulle vilja ha en själv!

  Här kommer jag nog kika in lite titt som tätt, var så säker!

  Du kanske kan tipsa mig om vad jag kan hitta på med ett roligt tyg som jag köpte på mig för några månader sen. Måste dock meddela att jag inte kan sy för fem öre... Men du får gärna komma med idéer så kanske jag gör en beställning ;-). http://jodemstumme.wordpress.com/2009/01/21/gladje
  Ha det så bra!

  SvaraRadera