lördag 23 maj 2009

Pyttebyxor

Ytterligare en av mina klasskompisar, Rickard blev pappa för nån månad sedan! Det är ju klart att lillkillen ska ha ett par Lilla NovaK byxor tänkte jag och så blev det! Dessa överlämnades i veckan och jag ser fram emot livebilder på den lille sötisen!

I torsdags hade vi en trädgårsdag och tro mig, det behövdes verkligen! När vi köpte vårt hus var trädgården i perfekt skick då damen som bodde här haft någon form av trädgårdsarbete, så grönsakslandet t.ex. var hennes elevers avslutningsprojekt. Men eftersom varken jag eller maken har något större intresse för trädgårdsarbete (gillar gräs) och i kombiantion med ett intensivt renoverande inne i huset så har det förfallit. Men nu har jag tagit tag i saker och ting så nu ska det bli ändring på det faktum att vår trädgård är byns skamfläck!

Det har även även trillat in lite fler tyger, jag kunde inte hålla mig, så jag gjorde en ny beställning från Mjuka Tyger och hade hade faktiskt tygerna redan samma vecka som jag beställde!!
I dag ska vi till Tosselilla där det är Barnens Dag! Nova pratar bara om att få rida på hästen och Dennis ser fram emot att Måns Zelmerlöw kommer dit och signerar skivor! Synd att det regnar bara, håller tummarna på att det blir ändring på det!


8 kommentarer:

 1. Sa fint de nerstickade sömmarna pa brallorna ser ut! Hoppas det slutar regna!!

  SvaraRadera
 2. Jätte fina byxor! Och så fina tyger! Synd att ni inte har vårt väder idag då. Här skiner solen och det är redan 16 grader varmt! :0)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag hittade din blogg för ett tag sedan genom mammabeckas blogg och jag är helt "amazed" av hur fina kläder du syr! De är helt fantastiska!
  Nu undrar jag förstås om det går att beställa kläder av dig, t.ex. ett par såna där mysiga byxor, och hur jag i så fall går tillväga?

  MVH Linnea

  linnea.l.eriksson@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Vad härligt mjuka byxorna såg ut :)

  SvaraRadera
 5. Vilka söta byxor och jag är så avundsjuk på tygerna! Men dessvärre har jag köpstopp på obestämd tid =(

  SvaraRadera
 6. Fina byxor och fina tyger! :-)

  SvaraRadera
 7. Så fina!Vad glad jag är att jag faktiskt har det där tyget hemma :-)

  SvaraRadera
 8. Så fine bukser!
  Og lykke til med hagearbeidet, håper resultatet blir bra:)

  SvaraRadera