söndag 10 maj 2009

Sitta på ett berg och titta på utsikten

När vi i går frågade Nova vad hon ville göra svarade hon helt i Maddiken anda: Jag vill sitta på ett berg och titta på utsikten!Sagt som gjort, vi packade en picknick korg och begav oss. Vi hamnade på natursköna Ivö, en liten ö, ett par mil utanför Kristianstad. Vi åkte färja över och körde upp till Ivö Klack där vi fikade. Det var en underbar dag och Nova tyckte det var toppen! Ja, vi också så klart!Nova blev väldigt fascinerad av de många skalbaggar och andra insekter vi såg på vägen. Det var väldigt noga att vi dokumenterade allt.

På väg till vår utflykt passade jag på att leverera en beställning i form av denna jackan. Den skulle bli dop present och jag fick höra att den blivit en succé, och det vill man ju alltid höra!! =)Det fick bli en liten nödlösning i form av mudd längst ner, men det blev nästan bara snyggare än innan. Tack snälla Jennifer för hjälpen!

10 kommentarer:

 1. Skönt med en utflykt! Jackan är jättefin! :-) Förstår att de blev glada!

  SvaraRadera
 2. Jasså det bidde i rött ändå !? Super snyggt !!!! Jag tänker kräva att få beundra den IRL i veckan :) Verkligen verkligen super snygg !!!

  Idag ska jag försöka mig på en variant av denna i "tjocktröje form".
  Håll tummarna för mig, jag har inget mönster så det blir på "fri hand".....

  SvaraRadera
 3. Svarar här med:
  Jag tror jag köpte banantyget av den här tjejen http://www.carinahaggdesign.se/ på symässan. Hon sålde massa kul tyger. Men på hennes hemsida hittar man inget av det.. undrar om jag minns fel? hmm..

  SvaraRadera
 4. Jackan ser inte alls ut som nödlösning nej...snygg!!! Och vilken trevlig utflykt :D

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig utflykt:-)
  Superfin jacka och med mudden blev den hur bra som helst.

  SvaraRadera
 6. Vilken utsikt! Helt fenomenal!!
  Och jackan är superläcker!!

  SvaraRadera
 7. Kjempesøt jakke! stilig mønster.
  Og deilig med en vellykket utflukt:)

  SvaraRadera
 8. Jättesnygg jacka!!Du gör så mycket roligt! Jag har inte tagit mig ur tuniketräsket än..men snart så, så får det nog bli en jacka..

  SvaraRadera
 9. Nu är det MIN tur att försöka få tag i dig utan resultat, både på mobilen å hem !!
  Jag lägger tyget i din brevlåda idag när jag hämtar barnen. Om du inte är hemma förståss och tänker bjuda på kaffe samtidigt !? ;)

  SvaraRadera
 10. så fin jacka, super härligt tyg!

  SvaraRadera