fredag 1 maj 2009

Stjärnbrallor

Dessa tuffa brallor gjorde jag nu i veckan och de nya ägarna och deras mamma blev väldigt nöjda! Alltid skönt att höra!Fick lite livebilder på barnen också! Tack Sofia!Sötare killar för man leta efter! =)<3 Syskonkärlek <3
Min beställning från Mjuka Tyger har fortfarande inte kommit än, men de påstår att de är skickade, fick låna dessa av en kompis! Jag beställde mina tyger den 2 februari, medan en kompis beställde sina för ca 1 månad sedan! Hon har redan fått sina, men inte jag! Detta är under all kritik tycker jag! Jag förstår att det har varit strul och sjukdom inblandad i förseningarna och detta kan jag acceptera utan problem. Men att man då inte tar och levererar i den ordning beställningarna är lagda tycker jag är väldigt dåligt. Har Ni fått era tyger? Jag vet ett par stycken som fortfarande väntar....

20 kommentarer:

 1. Schyssta brallor!!!
  (nej, inga tyger här, men jag har slutat vänta nu ;-) )

  SvaraRadera
 2. Superfina brallor! Fick mitt stjärntyg igår och aporna skulle komma på måndag stod det på fakturan.

  SvaraRadera
 3. Beställde också i feb ;-)

  SvaraRadera
 4. Usch vad förargligt med tygerna!!! Fina byxor!

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Beställde oxå i feb. Fick 2 bitar äppletyg igår(torsdag). Men inget besked när de andra tygerna ska komma bara att de ska skickas separat från ett annat lager. Tror inte jag beställer därifrån fler gånger.
  Ha en skön helg.
  Madeleine

  SvaraRadera
 6. Jag beställde också väldigt tidigt. Stjärninterlocken och äpplena har kommit, men inte stjärnvelouren. De skulle ha kommit i onsdags sas det, men icke. Trist!!

  SvaraRadera
 7. Snygga brallor!
  Jag har inte heller fått mina tyger och jag beställde också tidigt, den 1:a februari. Tycker det är väldigt konstigt eftersom de skickade ett mail förra fredagen att alla paket skulle vara skickade men det verkar vara väldigt många som inte fått. Tråkigt!

  SvaraRadera
 8. Jag har inte fått mina tyger än. Och det tråkigaste är att jag redan har betalat dem ...

  SvaraRadera
 9. Hej Jessica.
  Väldigt fina byxor, kanske jag ska beställa till W o L.
  Vi hörs under helgen så gör jag mina beställningar då.
  Wiggo o Fille tyckte det var mkt trevligt igår inne hos er.

  SvaraRadera
 10. Nä, fy vad tråkigt att höra om tygerna. Tyvärr har jag ofta valt bort Mjukatyger för deras långa leveranstider, men man kan ju inte säga annat än att de har fina tyger....
  Brallorna du sytt blev ju iallafall tokfina och de sitter ju som ett "smäck" på!

  SvaraRadera
 11. Åhh, jättefina byxor. Tråkigt med tygerna, jag har aldrig beställt därifrån annat än när dom sålt paketerbjudanden, mkt pga leveranstiden.... Hoppas att dom kommer snart!

  SvaraRadera
 12. Fina brallor! Och tyget är ju så fint.
  Jag beställde också i början av februari men än har inte några tyger dykt upp. Fick mail om att de skulle kommit senast i onsdags. Vet inte om jag vågar beställa därifrån igen.

  SvaraRadera
 13. Hur fina som helst! Vad kostar ett par i stl 86?

  SvaraRadera
 14. Snygga brallor! Jag beställde också den 4 februari. Har bara fått äppletygerna och stjärninterlock cerise och turkos. Stjärnvelouren som jag beställde hade hon missat att sätta upp på mig. Som tur var hade jag mailet kvar med orderbekräftelsen! Så jag tror att den ska komma...någon gång...hon har i alla fall meddelat att det ska vara skickat, men det är över en vecka sedan nu. :(

  SvaraRadera
 15. Fina brallor!

  Har inte heller fått några tyger! Beställde första dagen hon la upp dem i webshopen! Tur man inte betalt dem än! Tror du man får vänta med betalningen lika länge som man väntat på tyget?! ;)

  SvaraRadera
 16. Inte jag heller...
  Snygga byxor

  SvaraRadera
 17. Ah !! Det var skikkelig stilige bukser altså :D

  SvaraRadera